Biljetter

Umeå
Fredag 16 Augusti - Söndag 18 Augusti
Alla åldrar

295kr

Köp biljett
Mer information

Information

När? Fredag 16 Augusti - Söndag 18 Augusti
Var? Umeå
Ålder: Alla
Incheckning sker mellan 10:00 - 12:00 under Fredagen
Pris: 295kr/person

Under Uhack kommer det att finnas aktiviteter som turneringar och andra happenings. Uhacks stora happening är NESLs turnering i CS:GO med ett fantastiskt pris på 15 000kr till vinnande laget! Anmälningar till turneringarna sker på plats.

Det kommer att finnas ett café öppet med försäljning av dryck, enklare maträtter och snacks.

För den som behöver en vilostund kommer det att finnas ett område för att ta sig en powernap på, det skall dock ej ses som ett ställe att övernatta på!

Vad behöver jag ta med?
Du behöver din utrustning du ska spela på, en lång tp-kabel och ett grenuttag för strömmen du behöver.

Vad ska jag tänka på?
För allas bästa vill vi att man uppdaterar spel och laddar ner dom spel man tänkt sig att spela under lanet. Detta för att internet inte skall överbelastas, därför ber vi er även att tänka på att inte ladda hem stora mängder data under lanet.

Alla som deltar på lanet förväntas behandla andra deltagare och personal på plats med respekt, vi alla är där för att ha roligt!

Alkohol och droger är förbjudet. Ertappas någon med droger eller alkohol eller är påverkad av dessa kommer personen att avvisas från platsen.

Om det förmodan skulle uppstå något problem under lanet finns det såklart ansvariga på plats under hela tiden som du kan vända dig till.
Köp biljett

CS:GO Tournament

16 Augusti 2019 - 15:30
Prispengar

15.000kr

Mer Information